Wil jij als bedrijf een mooi initiatief sponsoren?

BragonjeSports Voetbal Academie staat voor voetbal, kwaliteit en fun. Elke voetballer, wel of geen lid van een club, is bij ons welkom. Tijdens onze trainingen komen alle facetten van het voetbal aan bod. Welk niveau een speler ook heeft, het doel is om elke speler en stukje beter te maken. Naast de Academie organiseert BragonjeSports in de vakantie ook voetbal 3 of 5-daagse. Ipv dat de kinderen in de vakantie thuis hangen o de bank en alleen maar met de playstation bezig zijn, wille wij juist de kinderen op het veld hebben. Vakantie is voetbal, lekker buiten, veel voetbal, veel plezier, nieuwe vriendjes maken en ook nog beter worden als voetballer.
Om alles betaalbaar te houden en de kinderen nog meer aandacht te geven is BragonjeSports op zoek naar vrienden (sponsors) van de academie die het leuk vinden om deel uit te maken van de leukste Voetbal Academie in Amstelveen, en het ook belangrijk vinden dat kinderen in beweging komen en plezier krijgen in het sporten.

Hierbij kun je denken aan een sponsor die zijn naam steeds terug ziet op de site, nieuwsbrieven en foto's, maar voor de echte liefhebbers hebben wij nog ruimte voor een shirtsponsor,
.

Iedereen wordt blij van een lachend kind!

Wil jij voor die lach op het gezicht zorgen? Neem dan snel contact op met Marco

contactformulier